Karriär

Vår ambition har sedan starten varit att vår personal ska ha roligt, involveras och utvecklas tillsammans med företaget. 

Bli en del av oss 

Vår största drivkraft är vår personal ska trivas och ha kul på jobbet. Vi är ett gäng kollegor som har ett bra samarbete, vi hjälper varandra och har en god sammanhållning. För att personalen ska utvecklas och kunna utföra sitt arbete på bästa möjliga sätt ser vi till att utbilda dem med den kunskap som krävs.

Vill du bli en del av oss på Vernum är du varmt välkommen att se våra lediga tjänster här eller skicka in en spontanansökan till info@vernummaskin.se.

Arbeta som flaggvakt

Söker du ett roligt extrajobb? Vi är alltid på jakt efter nya personer så som studenter eller pensionärer som vill arbeta som flaggvakt hos oss. Vid höga arbetstoppar kan vi behöva ta in extrapersonal som kan hoppa in på kort varsel. Självklart får du rätt utbildning för att utföra ditt jobb och du får dessutom arbeta med ett gäng härliga kollegor! Varmt välkommen att om du är intresserad. 

Involverade medarbetare

Vi är ett företag som strävar efter att utvecklas och växa tillsammans med våra kunder. När man arbetar hos oss är man en självklar del i detta och tillsammans driver vi företaget framåt. Vår personal är vår styrka och tillsammans utvecklar vi vår verksamhet genom att involvera personalen där de får vara med och påverka och vara nära besluten som fattas.