Om oss på 

Vernum Maskin

Flexibilitet, hög servicegrad och en modern maskinpark

Vernum Maskin ska vara ett ledande företag för uthyrning inom mark- och entreprenadarbeten. Med ett brett sortiment inom maskinuthyrning och stor kunskap och erfarenhet inom trafikavstängningar garanterar vi alla våra kunder service i världsklass. Vårt fokus ligger på våra kunder och att hitta effektiva och säkra lösningar för varje projekt vi utför. Vi finns här för att kunna möta ditt behov av maskiner och kunskap idag och i framtiden. Vi ger alltid allt och ser till att lösa det just du behöver.


Ett familjeföretag med kunden i fokus

Vernum Maskin drivs och ägs av Therese Törnkvist Widholm och Pelle Widholm. Från starten 2015 var vi tre anställda och idag har vi vuxit till tjugo medarbetare plus timanställda och finns i både Norrköping och Linköping. Från dag ett har vårt huvudfokus varit våra kunder och att erbjuda en hög servicenivå samtidigt som vi på Vernum Maskin ska ha kul och trivas längs vägen – tankar som än idag genomsyrar företaget. Hur du trivs på jobbet har en stor inverkan på hur du presterar och därför är vår största drivkraft våra medarbetares välmående.


Vi är ett stabilt företag som ligger i framkant och strävar hela tiden efter att utvecklas och växa. Vi bygger starka relationer med våra kunder och har ett nära samarbete för att kunna erbjuda optimala lösningar och tillsammans nå bästa möjliga resultat. Tack vare våra kunder och medarbetare är detta möjligt och vi ser fram emot vad framtiden har att erbjuda.

År 2021 blev vi utsedda till ett av Sveriges gasellföretag av Dagens Industri – något vi är oerhört stolta över.