Kompetens för alla typer av trafikavstängningar

Vi på Vernum Maskin har utbildad personal för att kunna arbeta på hela Sveriges vägnät. Med rätt material och kompetens kan vi utföra all typ av trafikavstängning så att du som kund kan känna dig trygg. Vi kan projektleda, ta fram TA-planer, sköta tillståndsansökningar och ansvara över trafikavstängningar. Med vår jour kan du känna dig trygg och lugn med att det alltid finns någon att kontakta dygnet runt om något oförutsägbart skulle inträffa.

Konsultering

Vi kan hjälpa dig med allt från planering till utförande så att du kan känna dig trygg med att din arbetsplats är hundra procent säkerhetsanpassad. Oavsett om du bara vill bolla idéer eller behöver hjälp med en helhetslösning som att ta fram TA-planer och sköta tillståndsansökningar så finns vi på Vernum Maskin här för dig. 

Spårbevakning

Ska du utföra ett arbete som påverkar spårvagnarna i Norrköping har vi personal med hög kompetens för detta. Vi ordnar med de rätta tillstånden och vår personal ser till att ni kan arbeta säkert utan att behöva oroa er för spårvagnarna. 

Etablering

För att du ska kunna arbeta tryggt ser vi till att skapa en säker etablering genom att planera, utforma och finnas som stöd under hela processen. Vi förser er såklart även med de rätta avstängningsmaterialen som behövs för just er arbetsplats. 

TMA- och lotsbil

Skapa en trygg arbetsplats med hjälp av våra TMA- och lotsbilar. Vi kan förse dig med rätt fordon när du exempelvis behöver någon som visar trafiken eller när du ska stänga av ett körfält på vägen. 

TA-plan

Vi har lång erfarenhet och hög kompetens av att rita trafikanordningsplaner. En TA-plan behövs när du ska utföra arbeten på vägar där andra trafikanter påverkas, som vid vägarbeten.  

Jour

Med vår jourservice kan du känna dig trygg och lugn om något oförutsägbart skulle inträffa. Oavsett om det är en vardag, på helgen eller mitt i natten kan du alltid kontakta oss så hjälper vi dig. 

Flaggvakter

Våra flaggvakter ser till att trafiken är säker för alla. Behöver du vakter som leder, släpper på och av trafiken på ett säkert sätt har vi utbildad personal med erfarenhet av detta.   

Service och underhåll

Vi finns här för dig när du har problem med din maskin. Vi erbjuder service och underhåll av alla typer av märken på maskiner. Alltid med hög kvalitet och omtanke.

Turbil

Vi löser transporten av din maskin. Bokar du dagen innan erbjuder vi ett förmånligt pris på utkörning av mindre maskiner i Norrköping och Linköping. 

Tillstånd

Vi har de utbildningar och tillstånd som krävs för att kunna utföra alla arbeten på väg. Vi är även medlemmar i branschorganisationen Rentalföretagen.